06-13210453 info@windowlux.nl

Dakkapellen

Een dakkapel van AOT Windowlux straalt kwaliteit uit, en van een traditioneel in het werk gebouwde of een op maat gemaakte in een dag geplaatste prefab dakkapel. De uitstraling en professionaliteit blijft gelijk, zowel voor de bovenstaande als voor de renovatie modellen, zijn er diversen soorten gevel elementen te gebruiken in allerlei soorten RAL kleuren, met de daar bij behorende kleurechtheid garantie. Verder zijn de dakkapellen te voorzien van geheel geïntrigeerde rolluiken of (zip)screens.

Onze dakkapellen zijn voorzien van kunststof kozijnen van een hoog waardig niveau. Draaikiep ramen zijn standaard voorzien van afsluitbare grepen. Bij de dakkapellen houden wij rekening met de stijl van uw woning, en kijken wij samen met u welk type kozijn het beste past bij uw woning. Heeft u bijvoorbeeld een jaren 30 stijl woning, dan zal het blokprofiel de CUBE, daar het mooiste bij passen.

De kozijnen zijn standaard voorzien van HR++ glas, en ook het plaatsen van een rooster is mogelijk op kleur. Binnen- en buitenkleur van zowel het kozijn als van het rooster kan worden gekozen. Op de kleur wit en crème na zijn alle andere kleuren standaard een renolitefolie met houtnerf structuur.

Het dak is standaard een geïsoleerd warmdak zoals wij dat noemen, dat betekent dat de isolatie bovenop het dak ligt, waardoor en binnen meer ruimte word gecreëerd voor de eventuele spots en pvc leidingen. De zijwangen worden standaard voorzien van 8 cm steenwol en kan tegen een meerprijs (vooraf te bepalen) dubbel geïsoleerd worden, dus 16 cm. Dit gebeurt meestal bij de nieuwere woningen en in combinatie met kozijnen met tripleglas. Daarnaast is het mogelijk om de binnenkant geheel af te laten werken, en de plafonds te voorzien van led spotjes.  Deze worden op het lichtnet aangesloten en bediend via een afstandsbediening die tevens ook de rolluiken en/of (zip)screens kan bedienen.

Onze dakkapellen worden ten alle tijden technisch ingemeten, zodat elk dakkapel precies passend is en er de meeste ruimte op uw zolder gecreëerd kan worden, zodat wij van AOT Windowlux weer trots mogen zijn met weer een tevreden klant.