06-13210453 info@windowlux.nl

Terrasoverkappingen, tuinkamers en serres

De terrasoverkappingen die door AOT Windowlux worden gemonteerd zijn van hoge kwaliteit. Het technisch inmeten wordt nauwkeurig gedaan door ons, zodat wij de overkapping precies op maat leveren en de montage een juiste waterdichte aansluiting heeft aan uw woning, zodat u de zwoele zomeravonden nog heerlijk buiten kan genieten.

Het op maat leveren en monteren van de zij spie kozijnen , wordt ook op een professionele wijze door ons uitgevoerd. Het is mogelijk om uw overkapping te voorzien van glazenschuifwanden, en deze om te toveren tot een tuinkamer. Nu is een tuinkamer een ongeïsoleerde serre, die bij elk type weer gebruikt kan worden, deze is te voorzien van een terrasverwarming, voor als de temperatuur afneemt u toch lekker warm en beschut wil zitten. Zo kunt u toch het buitenleven gevoel ervaren.

Zowel als de overkapping en de tuinkamer geven uw tuin een extra dimensie, en zijn de hoogwaardige aluminium kokers en profielen in diverse kleuren leverbaar

De power led lichtspotjes monteren wij. In overleg met u bespreken wij het aantal spots en op welke plaats ze moeten komen. De verlichting is te bedienen met een luxe afstandsbediening met meerdere kanalen, zodat de spots afzonderlijk of in serie geschakeld kunnen worden.

Als u een extra ruimte aan uw woning wilt in de vorm van en uitbouw, dan is een serre van hoogwaardige kwaliteit een mooie verruiming van uw huis. Onze serres hebben een hoogwaardige isolatie, en zijn voorzien van veiligheidsglas van ongekende kwaliteit. Ook is de serre te voorzien van een schuifpui of tuindeuren en, als de breedte het toelaat, is een combinatie van beiden ook mogelijk. De gehele voorpui is in te delen zoals u dat graag zou willen, en dat doen wij dan ook met een goed en professioneel advies, want wij van AOT Windowlux willen weer trots een mooi product geplaatst hebben, waar u als klant onbezorgd en heerlijk van kunt genieten.

Het is mogelijk uw overkapping, tuinhuis en serre te voorzien van boven of onder zonwering. Ook leveren wij diverse soorten horren en is het ook mogelijk om uw overkapping, tuinhuis, serre te voorzien van (zip)screens. De zonwering en/of screen(s) schakelen via de afstandsbediening waarmee u de spots bediend.